divendres, 1 de desembre del 2017

En el dia mundial de la SIDA, la campanya 'Mira'm bé' de MSF

Moltes organitzacions internacionals contribueixen a la difusió de la informació existent sobre la SIDA i la seua profilaxi, especialment el dia 1 de desembre, data declarada "Dia Mundial de la SIDA"; és el cas, per exemple, de la UNESCO, l'OMS o l'ONU.

Les ONGs també aporten el seu granet informatiu i treball en els llocs on exerceixen la seua tasca concreta; és el cas de Metges Sense Fronteres (MSF) que, per celebrar aquesta efemèride, enguany ha llançat una campanya de sensibilització multimèdia amb una cançó dels Lexxus Legal i Sista Becky. 

"Twa Nga Bien" ("Mira'm bé") està destinada als joves de la República Democràtica del Congo per abordar l'estigma associat al VIH en aquest país. El missatge també serveix per centrar l'atenció sobre aquesta malaltia en qualsevol lloc del planeta.




En els darrers anys, MSF està molt activa a les xarxes socials i també difon el seu treball a través d'un canal de vídeo de Youtube on, si voleu més informació, us podeu informar de la seua tasca habitual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.